BejelentésCSALÁDÁLLÍTÁS
Száraz Ildikó honlapja

MENÜ
Ahelyett, hogy gondolkodnánk a dolgok milyenségén, megnézzük, hogy milyenek.


A nevem Száraz Ildikó. A családállítással először egy német szerző által írt könyv egyik fejezetében találkoztam.

Röviden elmesélte tapasztalatait ezzel a módszerrel kapcsolatban. Olvasás közben rögtön éreztem, hogy ezt kerestem.

Akkor még nem tudtam, hogy létezik-e Magyarországon ilyen terápia. Hónapokkal később az interneten rátaláltam itt nálunk is a családállításra.

Az első alkalom amelyen részt vettem, két napos volt. Rögtön témával mentem. Azóta elkötelezett híve vagyok a módszernek, olyannyira, hogy a Rendszerakadémia Magyarországi Egyesületének keretein belül kaptam családállítói képzést.

Megismerkedhettem Heinrich Breuer, Wilfried de Philipp, Wilfried Nelles, Angster Mária, és Csurgó Sándor nagyszerű családállítói munkájával,és rengeteget köszönhetek nekik!
Eredetileg óvodapedagógusként dolgoztam. Közben elvégeztem két Gordon tanfolyamot, érdeklődtem a grafológia, agykontroll iránt. Murányi Péternél 3 évet tanultam NLP-t, és mesteri oklevelet szereztem.

Mindig arra törekedtem, hogy kiegyensúlyozott életet éljek. Ugyanakkor rengeteg kérdésem nyitott maradt. Például miért fullad kudarcba sok olyan elképzelésem, amit pedig nagyon akarok? Mik akadályozhatják az ember kiteljesedését?

Az egyik barátom úgy fogalmazott: ki vagyok én valójában? A családállítás nagyon sok kérdésre adott választ ezek közül.

Természetesen ez sem varázsszer –annak ellenére, hogy minden pillanatban a csodát tapasztalhatjuk meg.

Viszont segíthet olyan helyzetekben, amikor az ember úgy érzi, képtelen megtalálni problémájának gyökerét. Én már el sem tudom képzelni az életemet ezek nélkül az ismeretek nélkül.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!